Ännu ett mästerverk
Dags för ett fantastiskt recept igen. Denna gång ska jag vägleda till att göra världens godaste pastasallad.
Smaklig måltid!
Världens godaste pastasallad
Tillagning:
1. Ta fram en stor skål som rymmer mycket. Koka upp pasta - gärna sådana där långa rör som på bilden. Stek ett paket tärnad bacon, och stek de länge så att de blir små, gyllenbruna och lite knapriga.
2. Häll i pastan i skålen. Tillsätt vanlig sallad och ruccolasallad. Häll på en skvätt olivolja och blanda. Häll på baconet, med stekfettet och allt. Just ja...skölj salladen!
3. Skölj en näve, eller två, tomater, sådana där små runda bollar, ni vet. De är goda som fan. Lägg i dem i skålen och tillsätt lite rödlök. För smakens skull.
4. Kolla om ni har någon god krydda att hälla på, typ...jag vet inte. Men någon god. Gurka? Det är valfritt. Sist men inte minst - meppra på med grekisk fetaost! Det är den viktigaste ingrediensen. Ta hela burken - och häll på lite av vätskan som osten ligger i.
5. Njut i cirka 20-25 minuter. Om man inte orkar allt så kan man, eller...måste man, lägga in det i kylen och äta upp det lite senare. För det är så jävla gott!!!
Smaklig måltid!
Världens godaste pastasallad
Tillagning:
1. Ta fram en stor skål som rymmer mycket. Koka upp pasta - gärna sådana där långa rör som på bilden. Stek ett paket tärnad bacon, och stek de länge så att de blir små, gyllenbruna och lite knapriga.
2. Häll i pastan i skålen. Tillsätt vanlig sallad och ruccolasallad. Häll på en skvätt olivolja och blanda. Häll på baconet, med stekfettet och allt. Just ja...skölj salladen!
3. Skölj en näve, eller två, tomater, sådana där små runda bollar, ni vet. De är goda som fan. Lägg i dem i skålen och tillsätt lite rödlök. För smakens skull.
4. Kolla om ni har någon god krydda att hälla på, typ...jag vet inte. Men någon god. Gurka? Det är valfritt. Sist men inte minst - meppra på med grekisk fetaost! Det är den viktigaste ingrediensen. Ta hela burken - och häll på lite av vätskan som osten ligger i.
5. Njut i cirka 20-25 minuter. Om man inte orkar allt så kan man, eller...måste man, lägga in det i kylen och äta upp det lite senare. För det är så jävla gott!!!
Kommentarer
Postat av: P
den kåte kocken slår till igen ;)
Trackback