Veckans finaste stund
Onsdagar är härliga när det kommer till mat. Oftast är det en mör och fin köttbit, kanske lite pommes, och sedan Lallerstedts bearnaisesås till det. Inte fel, inte fel alls.
Men det bästa är nog vinet. Inte för att "ÖÖÖÖHH ALKOHOL!!! WÖHOO WÖHOO WÖHOO!!!", utan för att det är en slags stillsam tillfredsställelse. Ett avstamp efter en halv arbetsvecka. En form av belöning, men för vad vet jag inte. Det jag vet är att jag är mycket förtjust i det här glaset med vin på onsdagskvällarna.
Det är lite högtidligt, lite fint, lite extra vardag. Någonting att se fram emot och någonting att leva på resten av veckan.
Man måste kunna njuta av det lilla, hörrni.
Men det bästa är nog vinet. Inte för att "ÖÖÖÖHH ALKOHOL!!! WÖHOO WÖHOO WÖHOO!!!", utan för att det är en slags stillsam tillfredsställelse. Ett avstamp efter en halv arbetsvecka. En form av belöning, men för vad vet jag inte. Det jag vet är att jag är mycket förtjust i det här glaset med vin på onsdagskvällarna.
Det är lite högtidligt, lite fint, lite extra vardag. Någonting att se fram emot och någonting att leva på resten av veckan.
Man måste kunna njuta av det lilla, hörrni.
Kommentarer
Trackback