Fylld lördag

En dag med fotboll.
      Upp och tränade klockan halv tio en timme, sedan gemensam lunch på klubbstugan, Nu har vi lite fri tid, men tio över ett ska vi vara ombytta och redo för match klockan två, hemma mot Triangeln. Träningsmatch.
      Därefter väntar lite trevligheter ute vid Skillinge vid Blondie Bubble Boys sommarstuga. Blir väl nån pilsner, lite tjöt och Polsk riksdag, I guess.
      Kanske det blir lite nattsudd för vissa, men jag drar nog vidare till Storebrors mansion för vidare trevligheter.
      Jamen jomen det låter som en härlig lördag det.

12

Vid Centralvallens grönäng
stod du på andra sidan stängslet
och sa: "Du får nog klättra högt"
 
Men jag kom aldrig riktigt över
 
På ett öde dansgolv stod vi
du bad mig att glömma den här kärleken
och att "vi får se sen"
 
Tårar har runnit i hennes namn
 
Och trots att hon sa
att inte hoppas
så gjorde jag det
och hon kysste mig
Jag tror att kärlek föds i ögonen
 
Om jag skulle dö imorgon
kom ihåg
att jag älskade dig idag

Halmstad, Berghamn och nåt mer

Boendet. Första gången i villavagn på Tylösands camping, och det var ju lite flottare än vanligt.
Strandhäng i början av veckan.
Soldyrk.
 
Utekväll på Bond.
 
Berghamnsvyer.
Jag och Brorson Erik.

Far river skiten.
 
Vampyren hemma i Kungsör igen, och saknaden av kebaben var stor,

Hej igen

Hemma igen, sedan en vecka tillbaka, efter två veckor på utflykt.
      Först var det en vecka i Halmstad, tillsammans med Kaggen, Lillebror och Kocken. Blev en väldigt trevlig vecka måste jag säga. Bra boende, helt okej väder och många skratt. Det blåste lite för mycket för att det skulle vara top notch på stranden, men after beachen var lite grym som vanligt.
       Därefter åkte jag nästan direkt upp till Berghamn med Storebror Thomas, Brorson Erik och Mor & Far. Var mysigt det också, och vädret var stabilt soligt. Blev en del jobb med Storebrors hus, men även trevliga fotbollskvällar och en utflykt till en krog med middag och senare liveband med fullt ös.
        Väl hemma igen har det blivit en del dagar och nätter uppe i Västanhed, och egentligen har det inte känts som att man varit hemma så mycket. Det är väl först nu, så lägenheten ser ju ut som den gör i och med att jag bara dumpat saker hej vilt och sedan dragit vidare. Nåväl.
        Vädret kan man ju absolut inte klaga så här långt. Har ju varit tokvarmt den senaste tiden, vilket känns gött med tanke på förra sommarens instabilitet.
        Annars har det blivit lite tennis, lite golf, mycket öl, och i helgen som var blev det poolhäng med Storebror Michael, Lillebror, Påven och Kaggen bland annat. Good days.
        Har även hunnit med att träffa Vampyren en kortis, förra veckan, och det är ju alltid ett kärt återseende. Imorgon väntas nästa återbesök, då Studenten kommer förbi på en grillkväll. Ska bli gött!
        Och ikväll börjar fotbollen igen, efter 3 ½ veckas ledighet, så då vet man vad man ska göra om kvällarna framöver.
         Ja, det var det det. Bilder kommer snart.

Just mellanlanding

Hemma igen efter en härlig vecka i Halmstad. Enligt mig var den näst intill perfekt, sånär som på ett par kvällar. Inget regn och hyffsat med sol. Mycket skratt. Hade gärna stannat ett par tre dagar till, fast det hade nog inte plånboken tyckt om.
      Nåväl, ingen rast och ingen ro - ikväll rullar vi igen. Eller jag, rättare sagt. Mot Berghamn, med Storebror Thomas och Brorson Erik.
      Fint det, bra, hörs, hej. 

RSS 2.0