De va 'la gõtt - som man säger...

Här följer en lång, men läsvärd, redogörelse över juldagens party.

Revansh.
    Gårdagens utgång på Lotus blev fan så mycket bättre än i lördags - viktigt!
    Det började med en grym förfest hos Sigvard, där vi spelade "Våghals" - ett sanning eller konsekvens-spel för fester. Blev en del roliga stunder, bland annat när "Jag-älskar-mat-mannen" ringde på hos en livrädd granne och frågade om han fick låna en toalettrulle för att han av misstag tagit lavemang istället för huvudvärkstablett. Andra saker var att "Torpa-sonens" ben var ur funktion i em timme, plus att han fick gå med byxorna innanför strumporna på krogen, plus att han fick dricka en drink som ihopkomponerad av obehagliga saker ifrån kylskpået. Själv fick jag ha ett plåster på näsan i en timme på krogen. Det spelet komer vi ha nytta av i Sälen, kan jag lova.
    Hade hoppats på att få träffa en del nära & kära, men jag kunde aldrig tro att det skulle bli så många. "Hej", "Tjena", "Nämen hej", "Ööööhhh", "Tja", "Hej" var några ständigt återkommande fraser under kvällen.
    Dessvärre var det bara av det manliga könet, hade hoppats mer på gamla kvinnliga bekanskaper. Storebror var där också, förresten. Med frugan. Kul att äntligen få röja lite med honom - då han för mig är en legendar inom partyvärlden. Det han inte gjort på fester - det går inte att göra helt enkelt (om ni förstår vad jag menar). Även om hade blivit äldre och kanske taggat ner några snäpp så var det tydligt att det fanns en ådra kvar som ösa på.
    Då vi var tvungna att äntra Lotus redan vid halv tio så börjades det mattas ut tidigare än vanligt under natten. Därför drog jag, "Sigvard" och "Torpa-sonen" vidare hem till Idah0e, tillsammans med Emmam0e, medan "Gay", Studenten och "Jag-älskar-mat-mannen" stannande kvar och dansande.
    Facit efter det besöket är att jag inte äger på Guitarhero och att vibrerande dildos är fascinerande uppfinningar.
    En sen hemåtfärd väntade därefter - och till vår förvåning hade "Jag-älskar-mat-mannen" redan smitit i förväg hemåt. Till Kungsör, alltså - för den lilla jäveln smet än en gång ifrån sin duty. Svagt.
    I säng vid fyra - ganska trött, men glad.

En axplock av kvällens bästa kommentarer:

"Jag har haft skägg i två år" (Jag-älskar-mat-mannen, i bilen på väg till E-tuna)

"Jag är bitter. Jag är bitter." (Studenten, efter att vi träffat honom utanför Kebabhouse - full och sur för att vi drog från Lotus.)

"Åh, vad fan ska de göra. Ta in mig eller? Skulle inte tro det. Jag bara snackar. Svin..." (Studenten, minut senare efter att vi vandrat förbi en stor polispatrull på stan)

"Oj, hade jag roligt ikväll? Nej!" (Studenten, ännu en minut senare, om kvällen som varit.)

"Jag hade fan kul ikväll." (Studenten, en halvminut senare - en fras han sedan uppreapde ett antal gånger i bilen hem).

"Det där är bara skitsnack. Jag knäar den i halsen." (Studenten en sista gång, om att vargar kan dyka upp i den mörka skogen i Granhammar och anfalla.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0