Veckans frisyr

Nu har det blivit dags för ett nytt inslag på den här sidan.
      Genom åren har jag - till skillnad från Jag-älskar-barn-mannen - uppträtt i diverse olika skepnader, i form av ett fortfarande pågånde experiment med olika frisyrer. Resultaten har varit blandade, men alltid genomtänkta (förutom incidenten där jag fick morotsfärgat hår), och nu är det dags att redovisa dessa otaliga frisyrer.
      Som en bonus tänker jag också redogöra för hur jag tänkte med dessa frisyrer.
      Av praktiska skäl tänker jag starta från då att jag slutade grundskolan, då det är sedan dess som de flesta olika frisyrer har dokumenterats.

Mycket nöje!

image8










Så tänkte jag: Året var 2002. Jag och "Barret" hade precis börjat upptäcka den skitiga garage-rockens värld och vi svämmades över av band som Strokes, Hives, White stripes, Vines, Silverbullit m.fl. Samtidigt började vi gå bakåt i tiden till band som Ramones, Velvet Underground, Rolling stones, Led Zeppelin och Kinks. Vi blev total-inspirerade till hela den kulturen och började följdaktligen att klä oss efter det. Vi skaffade kavajer, klippte hål i jeansen och lät håret växa. Självklart märktes det när vi gick på byn i Kungsör, men va fan brydde vi oss om det - vi var fucking rockstars! På lärarmiddagen innan studenten hade jag vita läderloafers, svarta jeans, snorgrön skjorta, vit slips och en gråbrun-randig kavaj (som jag använder än idag). Jag fick inte pussa någon tjej den kvällen kan jag för övrigt berätta.
Personligen försökte jag få till en frilla som liknande den Liam Gallagher visade upp under den tiden - och fan vet om jag inte lyckades. Jag gick min egen väg, såg inte ut som någon annan - och mådde skitbra av det.
Att "Barret" idag är en pundare som röker på, lyssnar på reagge och klär sig i baggy jeans är en annan historia...

Kommentarer
Postat av: Torpa-sonen

bilden "hunden och hundens hundkompis" tycker jag är vacker.

2007-12-03 @ 12:17:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0