Vi drar till fjällen och ett statement

Så var stugan bokad!
      Precis som förra året så drar The Fag-gang norrut för att fira nyår. Samma ställe, Tandådalen, men ny stuga. Enda prioriteringen där uppe är att hinna till ett visst "bolag" innan det stänger, vilket vi missade med två minuter förra året.
      Champagne smakar aldrig champagne ifrån en Pommac-flaska...

FJK-Edman igen.
     Nyheten att IFK Arbogas tränare lämnar laget slog ned som en lokal bomb igår, och självklart var det Magazins Mr. Jag-höjer-ett-varningens-finger-för som avslöjade skiten.
     Idag var det Bbl's tur att skriva om skiten. Storyn på två sidor (varav en jättelik bild på tränare Wener täckte båda sidorna) krävde tre journalister. Sandsjö, Westberg - och FJK-Edman. Visst är det lätt för mig att bli putt för en sån grej, men jag vet ju hur det gått till.
     Så här: Magazin är först med nyheten under gårdagen. Efter ett tag upptäcker Bbl nyheten, ett steg efter som vanligt, och då utbryts paniken. Två "sportjournalister" jobbar - Sandsjö och Westberg - och för att hinna med alla samtal till styrelsen, ledarna, Wener själv, och spelarna så måste någon mer jobba på skiten - varpå Sandsjö såklart ringer till sin "speciella vän" (?).
     Bakgrunden är den att Sandsjö spelade bordtennis i Köping för inte så länge sen, och FJK-Edman är även han en bordtennis-snubbe, så på så sätt är dessa två väldigt bekanta med varandra. Sandsjö var den som fixade in FJK-Edman på tidningen - och självklart favoriseras han därefter. Att han skriver som en tallrik ärtsoppa spelar ingen roll, det var ju ändå Sandsjö som fixade honom.

Det, och ingenting annat, är anledningen till att FJK-Edman figurerat mer än mig i tidningen den senaste veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0