A sum-up

Oh, tömd.
    Eller...nu börjar jag komma tillbaka - efter en grillkväll med Riddarna - men för några timmar sedan var jag really empty.
    Fem ganska stora artiklar på fem timmar - det tar på en, kan jag säga. Men, jag får skylla mig själv. Jag kunde ha skrivit om division 3-fotbollen igår, men valde att skjuta upp det - och det fick jag sota för idag.

    Sedan var det STCC-premiär. Mmm, precis - STCC-premiär. För alla som känner mig så kan det vara en rolig kombination att tänka på. Jag och bilsport. Eller jag och alla tekniska saker - i hela världen. Jag har ingen jävla aning om vad han snackade om (Viktor Huggare), men det var muttrar och framaxlar och bromsklossar och navkapslar och fan vet allt.

    Jag skrev att bilen krånglade.


"Södra åker ur" sa jag i förrgår. Efter att ha sett dem live så är jag nu ännu mera övertygad om det. Ett tag trodde jag att jag hade åkt fel och hamnat på en division 5-premiär - så dåligt var det. Men det kan man ju inte skriva...
    KFF vann med 4-1. Otroligt roligt. Verkligen. Det är kul när det går bra för andra.

Ja,  det hanns ju med att spela match idag också. Sista innan seriepremiären, och tack vare sjukdom kallades jag in i  truppen under lördagen.
    Vi spelade lysande inledningvis - innan vi började spela...mindre lysande. Fick spela andra halvlek, och trots att vi inte spelade jättebra så känner jag ändå att jag kan stå för min insats. Fick till och med spela fram Råli till hans 3-2-mål, som också blev slutresultatet.
    Fan va gôtt det var att få spela med "de stora pojkarna" igen.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0