Tv-themes

Den här tv-serien skulle jag bli mycket, mycket förvånad om någon kommer ihåg. Kanske ni lite äldre grabbar och tjejer, men annars - nej, jag tror inte det.
     Hunter. Ringer det några klockor? Skit samma, denna serie var en av anledningarna till att jag började leka agent och polis. Jag tyckte det var så häftigt med alla pistoler och alla bilar som flög över staket och alla "Hands up!".
     Hunter är definitivt en del av min barndom, men jag kan för allt i världen inte förstå hur jag fick se det här. Det måste ju ha gått sent på kvällen och jag kan inte ha varit mer än 6-7 år. Hmm...måste kanske snacka med mor och far om barnuppfostran...nej förresten, då hade jag ju gått miste om allt härligt...allt härligt som jag nu delar med mig till er...och ni älskar det!!!!!! Aaaahh...
     En annan grej jag gillar med de här gamla tv-series-intron är att de alltid har fantastisk musik. Det är syntar och trumpeter och det blir så storslaget. Plus att de alltid var långa, det var ju inte ovanligt med intron på en och en halv minut förr. Sånt ser man inte nu förtiden, läs; Two & a half men.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0