Vi hade i alla fall tur med vädret...ett tag

Ja...det blev väl...branus, kan man säga.
     Det här året var det min tur, igen, att drabbas av Kvarnsyndromet. Förstår inte alls hur, för så jävla mycket av det goda tycker jag inte att jag fick. Fast en titt i plånboken idag skvallrade om någonting annat. Eller så var jag bara generös igår kväll.
     Ett stort tack till Grannen, som än en gång fick agera personlig assistent till mig. Jag borde verkligen försöka att uppskatta honom mer än vad jag gör. Eller...egentligen ska hela Riddar-skaran, och även en utvald klunga Kungsörare, ha ett stort tack. För att de alltid står bakom min rygg när det hettar till...

Idag har jag sovit. Bara. Bara, bara, bara. Det är en lost day i mitt liv.
     Annars glädjs jag åt två saker just nu. Dels att Blåvitt vann igår mot Malmö med 2-0, trots att fem ordinare spelare vilades till returmötet mot Basel. Unge Robin Söder nätade igen. Hoppas bara inte att det blir en ny Rajalakso. Ni vet han i Djurgården som var Sveriges hetaste fotbollsspelare några månader i våras - och som det nu är...väldigt tyst om.
     Det andra som glädjer mig är bilderna från Solskjaers avskedsmatch i United-tröjan igår mot Espanyol. Världens bäste inhoppare kom in sista 20 minuterna och visade omgående varför han är en legend. En oklippt nagel på spanjorernas målvakts ena hand såg till att norrmannen inte blev målskytt minuten efter att han kommit in i matchen.
     Segern tillskrevs ändå United efter Cambells 1-0, på en magisk framspelning ifrån en annan United-legend - Ryan Giggs. Ett värdigt avslut för supersub - Ole Gunnar Solskjaer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0