Coolt i det ocoola...

Got däm it, för några timmar sedan höll jag på att köra över ett lodjur!
     Jag var på väg till Västerås för att hämta upp lillebror på tågstationen. Jag åkte över Kvicksund, lyssnade på Oasis och befann mig i min egen lilla värld. Vägen kändes oviktig där jag satt och trummade med ratten som trumset. Det enda som fanns i mitt fokus var att tajma när Liam skulle komma in med sin sång.
     Plötsligt skymtade jag i ögonvrån något som svischade förbi på vägen. Jag brydde mig inte nämnvärt om det - förrän jag sekunden senare tittade åt höger och fick se ett lodjur som försökte klättra över stängslet mot skogen. Då kopplade jag vad det där svischet var för någonting.
     En iskall vind av rädsla svepte längs min ryggrad, då jag inte hade varit uppmärksam på vägen och kunde ha krockat. Men samtidigt blev jag lite glad, eftersom att jag aldrig har sett ett lodjur förut.
     Jag är verkligen en livsfarlig bilförare.

Kommentarer
Postat av: CJ

Faaaaaaaan va coooolt!! vart körde du precis..lodjur e en nich för mig, men simon säger att de bara finns i härjedalen????

2008-12-18 @ 22:25:44
Postat av: J

ha ha, härjedalen??? vart fan har han fått det ifrån? kvicksund är ju känt för att ha just mycket lodjur. det var precis vid den där kurvan innan man kan svänga av mot e-tuna, där man ser fotbollsplanerna...

2008-12-18 @ 23:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0