En myrstack av konsumenter

Jag tror fanimej att halva Västamanland trängdes längs Eskilstunas gator och butiker idag. Hysteri var ordet! Kan inte minnas när det var sådan trängsel och panikartad julhandel senast.
     Ingen lågkonjuktur här inte.
     Jag brukar alltid känna ett välmående över att gå runt på stan och julhandla - men inte i år. Kanske var det för att jag var ovanligt sent ute med julklapparna, eller för att det är grönare än maj så långt ögat kan nå - men julkänslan ville inte infinna sig.
     Här, i hemmets lugna vrå, med julgranen, julpynten, doften från julskinkan, julklapparna och uppesittarkväll med Bingolotto så känns det ändå bättre. För att bränna på bensin på elden så ska jag nu också ta mig en jävel glögg - för att vara på den säkra sidan.

Annars är juldagen nu fixad.
     Biljetter till Statt är inhandlade och uppvärminingslokaler är lokaliserade. Det blir först hemma hos Blondie Bubble Boy/Hellgren, och sedan vidare till Barcks 25-årsfest på Centralskolan (jag vägrar kalla det Kung Karls skola).
     Även flygbiljetter till Bergen bokades idag.
     Nyårsfirandet i västanland kommer nog bli riktigt, riktigt skoj. Jag ser det framför mig - god mat, god dricka, kortspel, Halmstad-filmen, bra musik, goda vänner och en riktigt bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Våga vägra Kung Karls skola!



Får jämt pikar av mammas plastungar om att jag säger Central men jag vägrar :)

2008-12-24 @ 00:09:48
URL: http://imica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0