Konst

För några timmar sedan lyssnade jag på en av Morgan Kalls kommande låtar. Det är en remake på en av hans allra första låtar, vars orginalinspelning är typ 5 år gammal.
    Trots den risiga kvalité som Morgan Kall hade att jobba med då på den tiden så var den låten ändå helt fantastisk, och blev snabbt en av mina favoritlåtar av Morgan Kall. Men nu - 5 år senare - när ljudet har blivit renare och ja, lyssningsbart, så är låten överjävligt bra. Den är ett monster som kommer att framkalla rysningar, lyckorus och eventuellt tårar. Så jävla bra är den.
    I egenskap av manager och rådgivare (och antagligen för att Kaggen vet hur mycket jag tycker om den här låten) så fick jag idag godkänna slutprodukten. Efter några små, små, små omredigeringar så skrek jag "JA! JA! JA! FÖR ALLT MÄSK I NORRLAND JA!". Vänta bara. Den är ett monster. Ett bombastiskt och vackert monster.

Annars är jag i slutfasen i redigeringen av Halmstad-filmen. Bara det sista kvar, och sedan några finputsningar - därefter har vi en film. En tredje film. Ett tredje barn.
    Det har varit en lätt film att klippa, för det mesta var redan serverat innan jag började redigara. Nu kanske ni förstår varför jag springer med kameran titt som tätt på våra små resor? Det kan verka överdrivet att filma så mycket som jag gör - men det är vad som krävs om det ska bli en bra film. Det skulle inte fungera om man bara filmade allt som är superskojigt eller att bara filma när vi festar och har oss.

Till sist.
    Jag kan verkligen inte få nog av min trailer till filmen. Den blev så jävla bra! Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den, och sedan kännt en enorm stolthet som upphovsman till den.
    Men jag antar att det är skillnad när det handlar om ens egna verk. Hur som haver är det den bästa trailern jag har gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0