01.37

Boomshakalack!!!!
    Whiskeyn göt sitt jobb ikväll igen. Gat damit it!!! För övrigt så kan jag meddela er Riddare att födelsedagspreseten är slut, och att jag kräver en påtår nästa gång vi ses.

Tittade nyss på Sunny beach - the movie - och den gjorde mig verkligen på gott humör. Fan vilken resa vi gjorde!!!!! Egentligenn.
     Jag kom underfund med vissa saker efter filmen. Till exempel...antingen så dansade jag en sommar, eller så är jag inte så motbjudande som jag hela tiden trott. Jag skulle faktiskt kunna greja det... Jag skulle kunna bli älskad...

Några andra saker jag kom på:

"Gay" är en fantastisk citat-maskin. Han är så genomsnäll och han utbrister den ena ärliga onelinern efter den andra. Så klockrent rolig.

Jag-älskar-min-svarta-kofta-mannen är fruktansvärt bevågad på att ge ifrån sig roliga ljud. Är det inte "Do it do it do it" så är det "Yeah dude" eller "Åh pissen pissen". Väldigt ogenomtänkt rolig.

Bläckfisken är en mästare på sliutsatser. Han tänker efter den dör hundradels sekunde extra och vräker ut sig den mest självklara kommentaren. En kille som alltid får mig att skratta.

Vampyren är den mest spontant roliga människa jag vet. Han fångar alltid in nuet och förvandlar det till något komiskt. Han är aldrig vilsen, och det är befriande roligt på nåtgot sätt.

Själv försöker jag ta tillvara på allt som får andra att skratt. Det är då jag mår bra, då får jag utlösning inombords. Men min kurva har dalat på sistone, jag kanske överarbetar.

Jävlar va skönt o va hemma imorrn idag rättare sagt. Har fått lite inspiration till att ta tag i Sälen-filmen...kan bli bra, även fast resan inte blev den jag tänkt mig. Vet inte vad som gick fel egentligen. Fel läge? Fel stämning? Fel tidpunkt? Det enda jag vet är att jag vill vara i Tylösand just nu. Kan bli bäst...

Kommentarer
Postat av: S

mycket bra inlägg kompis. Funderar på att ta mig en liten funderar-sup jag med.. vore bra för produktiviteten kanske! Sälen the movie, känns som att du är på rätt väg där. Make it happen

2008-02-05 @ 14:05:08
URL: http://aboutalittleboy.blogg.se
Postat av: Emma

Alltså, supa på vardagarna verkar ju bra..

2008-02-05 @ 16:07:45
URL: http://m0e.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0