Let's fuck this party

Hepp! Så var det färdigförhandlat. Torsdag den 24 januari är det jag som står och håller låda på Ulvesundsgymnasiets informationsträff.
       Så här är det. Åsikterna om hur pass god kvalitet det är på gymnasiets undervisning går isär bland folket, samtidigt som skolan själv har spännt musklerna och gått ut med en ganska kaxig attityd.
       För att få klarhet i detta så har Ulvesund bjudit in allmänheten till en informationskväll där saker och ting ska redas ut - och allting kommer att behandlas i en form av en talkshow. Typ "Efter tio" med Malou von Sivers möter "Beppes godnattstund".
       Vi har gamla elever, som nu är färdigutbildade efter det som eleverna pluggade på gymnasiet, i ena hörnan - och vi har nuvarande elever på skolan i den andra hörnan. Mittemellan dem kommer jag in i bilden, som en slags moderator eller utfrågare som ska få igång och hålla i en diskussion kring Ulvesund.
       Det kan bli intressant - och jag ser väldigt mycket fram emot att hugga tag i uppgiften. Skolan har även gått ut ganska hårt med inbjudningar, "Så det kan bli jävligt mycket folk" enligt rektorn på Ulvesund. Men samtidigt kan det bli jävligt lite folk också, så det återstår att se.
      Nu börjar researchen kring skolan för mig - och helgen kommer att innehålla mycket brainstorming för att få ett så extraordinärt manus som möjligt. Imorgon är det jag som knallar till bolaget för att inhandla verktyg till manus-snickeriet - det vill säga Jack Daniels och en helvetes massa öl. Det ska nog göra susen för att få igång den bästa produktiviteten när det gäller att leta i min humorkammare.
      Jag kräver att åtminstone ett par av mina humorbröder infinner sig i mitt brainstormings-arbete, för att på så sätt få bästa möjliga resultat.

Kommentarer
Postat av: Emma

Du, det där lät intressant ^^

2008-01-17 @ 19:58:16
URL: http://m0e.blogg.se
Postat av: S

Oj snacka om att han gräver sin grav nu, den där jon is going down.
Nu har du chansen att visa samhället vilket patetiskt svin han egentligen är. När du börjar gräva kommer du inse att detta är en historia som inte borde berättas. För hans skull!

2008-01-17 @ 21:10:41
Postat av: Bläckis

låter som årets cat-fight är pågång... kostar en biljett?

2008-01-17 @ 23:13:15
Postat av: R

shit mannen, verkar som det är nu det händer! Skulle vilja vara där för att skåda vederbörande i aktion men kan icke infinna mig på plats då den skäliga tiden ej har beaktats. Dock kan den då uppkommande helgen anses som möjlig för umgänge.

2008-01-18 @ 17:01:16
Postat av: jone

jävla jurist-jävel, ha ha ha...du får ju skriva så att ante förstår också...

2008-01-18 @ 17:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0