Veckans frisyr

Alright - vi kör på.
     Kort summering vart vi är just nu i frisyrstadiet: Jag hade alltså rakat skallen sommaren 2005, för att sen låta det växa ut till min kanske "fräschaste" frisyr hittills. Men med tiden så växer ju håret, av naturliga skäl, vidare - och vintern 2006 var det dags för en ny frisyr.



image89


   




Så här tänkte jag: Återigen så sneglade jag mot min själsfrände - Liam Gallagher. Under "Don't believe the truth"-sessionen 2005 så hade han en frisyr som bestod av kort lugg med längre sidhår. Därför blev det självklart för mig att hoppa på det tåget.
      Problemet var bara att hans längre sidhår bestod av skäggpolisonger - något som jag inte förmår att odla. Därför fick det bli "vanliga" polisonger för min del. Efter mitt besök hos frisören var jag dock inte riktigt nöjd med luggen - varpå jag tog saken i egna händer och klippte luggen ytterligare på hemmaplan. Detta skulle jag dock få ångra, vilket kommer att visa sig lite längre fram under den här avdelningen.
      Men just då och där så var jag väldigt nöjd med hur jag såg ut på hjässan. En riktigt kort lugg som enbart är till för att ligga platt framåt, och sedan längre hår på sidorna. Klockrent.
      En sak som jag dessvärre kom på långt senare var att även "Vampyren" stoltserade med en märkbart kort lugg på den här tiden. Självklart hade jag noterat detta innan, men det gick inte upp för mig att vi nu var två stycken med kort lugg. För mig - som försöker vara extremt noga med att inte plagiera människor i min närmaste omgivning - blir detta därför lite komplicerat. Men, som sagt, det var något som jag kom på långt senare.
     Till mitt försvar så kan jag säga att "Vampyren" hade haft denna korta lugg en längre tid, så det var antagligen ingenting jag tänkte på längre. Sedan kryddade han ju också denna korta lugg med en jättehockey-frilla - något som jag valde att skippa...


Kommentarer
Postat av: S

Den berömda hockeyfrillan. Tur att han inte har vart med på sista tiden

2008-01-21 @ 17:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0