Tack

Okej, om jag skulle försöka mig på en mer nyanserad sammanfattning av Halmstad-veckan.
      Bilresan ner gick bra, även om det bitvis regnade kraftigt. Men när vi väl började närma oss Halmstad så tittade Fröken Sol fram, vilket gladde oss oerhört.
      Väl framme vid campingen så möttes vi av tre glada överraskningar. Dels hade vi fått nästan samma stuga som förra gången, närmare bestämt stugan framför - vilket är ett perfekt läge, och dels hade vi fått våra norska vänner som grannar. De stod utanför stugan när vi anlände, vilket var den tredje glada överraskningen eftersom vi trodde att de skulle komma dit dagen efter.
      Lite senare blev det en hej-vad-kul-att-ses-igen-fest inne hos oss - och snart var vi tillbaka där vi slutade i Bulgarien. På kvällen blev det utgång till Heat - och det blev en riktigt bra kväll. Jag rankar den som den näst bästa på hela veckan. Bra start med andra ord.
     Veckan fortsatte därefter med sol och bad på stranden, volleyboll, beach-fotboll, grillning, gitarrspel och sång vid sanddynorna i månskenet, Måndagsklubben (en av mina bästa kvällar någonsin - kanske den allra bästa), nattbad, minigolf, shopping, norsk middagsbjudning, svensk middagsbjudning, Gris, Mårtenssons (en av mina sämsta kvällar någonsin - kanske den allra sämsta), Scrubs, regn, allsång, Fiesta, målade tånaglar, afterbeach, Håkan Hellström-konsert, bacon, Bussen, Fisherman m.m.
      Vädermässigt blev det inte som vi hoppats på. Vi fick några fina dagar i början, men sedan var det molnigt, och mot slutet regnade det lite grand. Trots det blev det en grym vecka. Det går inte att misslyckas när man har sådana underbara personligheter som Studenten, Vampyren, Jag-älskar-afterbeach-mannen, C-J och Bläckfisken. En stor puss på er alla. Ni har betytt mycket för lilla moi den senaste tiden.
      Det som känns lite surt är att vi förlorade den viktiga beach-fotbollsmatchen mot Tord & Co. Eller förlorade - vi vann ju egentligen. C-J slog in det avgörande 3-2-målet, men då började de stora pojkarna att gråta och hävdade att bollen var död innan. Därefter kunde de slå in 3-2. Kul sätt att vinna på...
      Skit samma - denna vecka kommer ändå att gå till historien som ett underbart minne - väl bevarat i Riddar-arkivet.

Frågan är bara vad som händer nu.
      En av oss lämnar snart fältet - på sätt och vis har han redan gjort det - och vad det får för konsekvenser vet jag inte.
      Men jag vet i alla fall att det är för bra för att kastas bort.


                   

Kommentarer
Postat av: S

Det var ju självaste moi som stänkte dit "segermålet". Inte att förglömma!

2008-07-22 @ 16:28:10
Postat av: CJ

Ja det var Simon, min passning som Herr domartavla Mr Hult dömde bort, kanske rätt.. men fan så fel endå:)

2008-07-22 @ 17:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0