Idag blir det en solig dag

Så sitter man här på onsdagsmorgonen igen. Solen har så gott som väckt liv i dagen - men jag har varit vaken länge, tack vare ett par skönsjungande skator som underhöll på Ladugårdsvägen från kl.4.00.
      Men nu är det kaffe-tajm - och igår kväll var det chill-tajm.
      Jag och Vampyren var sugna på hämburgers efter träningen och tog därför E4:an (eller är det E20?) in till E-tuna, där vi sattes oss hemma hos Bläckfisken och moffade framför Allsång på Skansen. Gott - men blek premiär. Blir nog inge mer ArjaAllsången...
      Det blev lite Halmstad-tugg också, dit vi åker om drygt två veckor. Nu börjar adrenalinet pumpa när man tänker på att det snart är dags. Vi hade ju en underbar vecka där för två år sedan - och om bara vädret håller sig i schack så ska det nog kunna bli minst lika bra. Vi är ju några stycken kungsörare som ska dit nu - i och med att Tord & Co. och Jonte & Co. ställt in siktet på samma ställe.
      Sedan tidigare lär det ju också finnas norskor där nere...

Gårdagskvällen avslutades sedan med asgarv till Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen, följt av den alltid lika fantastiska serien Sex & the city. Numera alltid som dubbelavsnitt!!!!
      Lycka.
      ...och under hela kvällen spelades Riddarnas signaturmelodi. Igår var det mestadels Vampyren som sjöng ut. Det var någonting med hämburgarna som gjorde honom...på det humöret.

Kommentarer
Postat av: P

E20 mannen, E20

2008-06-25 @ 12:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0