22.04

Vilken underbar kväll det var igår - och vilken underbar morgon det var idag.
     Riddarna samlades hemma hos Bläckfisken, och för en gång skull var Studenten med - även om det bara var för några timmar.
     m0e, med vänner, anslöt lite senare - och allt som allt blev det ett trevligt för-kalas.
     Lotus var roligt som fan - och gissa om vi blev förvånade när vi kom dit. Det visade sig att det hade varit någon jävla Pre-Pride Festival i E-tuna under dagen - och nu hade Svea Rikes alla homosexuella samlats på lilla Lotus för att partaja. Vi var mitte inne i bögarnas värld, där Dolce Vita, YMCA och Macho Man ekade kvällen lång.
     Det gällde att se upp, men vi lyckades bra och kvällen blev svinrolig.
     Knoppade därefter hemma hos Bläckfisken, och för en gång skull hade jag inte Stiffa bredvid mig. Det blev en vampyr istället. Morgonen avnjöts sedan på Cafe Sylvias uteservering i vårsolen, innan jag och Vampyren spontanshoppade lite och sedan tog tåget hem.
     På eftermiddagen blev det innebandy med Bläckfisken och Ekka (a long time ago, brother). Jag orkade inte springa så mycket, utan stod istället uppe vid målet och briljerade när jag fick bollen.
     En pizza på det framför teven - och John Blund började närma sig. Trodde jag. Men så kom Knocke och Smocke - Vampyren och Bläckfisken - och ville leka. Nu sitter de och spelar Nintendo. Åtta-bitars såklart.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det var en bra kväll.. tills jag såg två killar stå och hångla. Då räckte det ;)

2008-05-04 @ 23:29:03
URL: http://m0e.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0