Det om det

Det var en låååång arbetsdag idag.
    Dagen började cirkus 8.25 - och 20 minuter senare var arbetsdagen igång, för att sedan hålla på till 17.40. Därefter vankades det träning 20 minuter senare - och kvällen avrundades tillsist med köttbullar & makroner + Steve Zahn-komedin Strange wilderness tillsammans med Vampyren och Toker. Bra rulle. Bra skratt.

    Jag tycker inte alls om dessa engångs-redogörelser som ploppat in på slutet - men datorn på jobbet är kaputt så det finns inte så mycket att göra åt saken. Jag jobbar på det, dock...

Annars så smäller det imorrn.
     Derby mot Munktorp hemma på Runevallen. Två lag med full pott efter två omgångar - och två lag som puttar över "favorit-stämpeln" på varandra. En sak är säker, dock - det kommer att smälla. Kan garantera att inget av lagen vill förlora.
     Munktorp spelar en defensiv tråkfotboll som går ut på att tråka det andra laget. Kan vi bara ha tålamod och fokus, samt bibehålla det fina spel vi visat upp tidigare, så kan det bli roligt. Hoppas på en solig kväll med mycket publik. Kanske lite blod? Tony Andersson?

PS. FJK-Edman höll i helgens sporthändelser - och då blev det som vanligt.
     * Vi hade mött "BK Franke" i helgen (inte BK 30, som det egentligen var.)
     * "Fredrik" Karlsson gjorde mål för Södra (inte Andreas Karlsson, som han egentligen heter.)
     * Södra hade spelat magnifik fotboll så här långt i serien (trots att pojkvaskern inte sett en enda av Södras tre matcher - vilket jag har gjort, premiären, och det var bland det sämsta jag skådat.)


Kommentarer
Postat av: Emma

Man är ju lite sugen på att se er spela :)

2008-05-07 @ 00:21:55
URL: http://m0e.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0