Do you think about the kids n dreamers?

Ute är det grått, regnigt och kallt, men jag känner bara: Vilken underbar morgon!
    Lite sovmorgon, några koppar kaffe, TV4 Nyhetsmorgon, Kids N Dreamers med Jonas Game och The Internet - de faktorerna gör mig just nu väldigt glad.
    Snart stundar en ny division 4-batalj, då Sala gästar oss på Runevallen klockan tre. Fy fan vad roligt det kommer att bli! I'm longing.


Igår såg jag på Will Ferrell-rullen Semi-pro hemma hos Jag-älskar-mat-mannen, tillsammans med resten av Riddarna (minus Torsk-Gay).

    Förväntingarna var, som vanligt när det gäller Ferrell, skyhöga. Semi-pro har stått och hånlett mot oss en längre tid - utan att vi kunnat nå den - och igår var det alltså äntligen dags. Förhoppningarna om en ny Anchorman infriades inte helt, men det var trots allt en rolig och bra film. Tre päron av fem möjliga.
    Därefter blev det hockeysemifinal, där Sverige sånär lyckades skaka kanadickerna. Även om det var frustrerande så var det en händelserik match, med mål åt båda hållen. Känns som att det faktum att Henrik Lundqvist i målet för ovanlighetens skull agerade "mänsklig" blev avgörande för Sveriges del.

PS. Jag såg SVT:s sportkommentator Staffan Linderborg på OK/Q8 igår.
     Han käkade en korv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0