Så fucking underbart skönt

Pang, pang, pang, pang, pang! Pang - och en 6-0-seger mot BK 30 var i hamn. På bortaplan.
     Farsan ringde från Grekland och han trodde inte att det var sant. 6-0!
     ...och det bästa av allt är att det fortfarande finns mer att ge. Även fast vi spelade bra och rullade ut dem totalt så spelade vi fortfarande inte på toppen av vår förmåga. Tycker jag.
     6-0 kunde likväl ha varit 8-0 eller 9-0. Ja, drai hälvete - det kunde ha blivit tvåsiffrigt, med tanke på dem målchanser som vi bommade.
     Men 6-0 räcker så bra, så bra, så bra.
     Fille var grym och stark som tre oxar på topp, tillsammans med Pakanen Sr. som fick göra två mål. Viktigt. I försvaret dominerade Kung Steve och Jumpaläraren i mittförsvaret - och längst bak i kassen gjorde Hightower de idioträddningar/tv-räddningar som behövdes för att hålla nollan. Även Pappa Ling ska ha en eloge för sitt slit - och Råli och Tord basade över mittplanen på ett resolut sätt. Ytterbackarna Stubben och Borken var bra - och Blondie Bubble Boy svarade för en grym insats i första halvlek tills han blev skadad. Vampyren sprang som vanligt sönder motståndarnas ytterbackar när han blev inbytt - och de andra inbytta spelarna, Källberg och Ödlan, gjorde det bra även dem. Själv blev jag varnad och slog bort en fin kontringsmöjlighet. Annars gick det helt o-kå.
      Mumma säger jag bara. Mumma.
      Nästa anhalt: Munktorp på Runevallen på onsdag. Om någon är sugen på kött så är det bara att komma förbi att titta då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0