Skräck-upplevelse

Bajsnödiga hälsningar dagboken...skulle det ha stått om jag skrivit igår kväll - för i sann Halloween-anda så samlades Riddarna hemma hos Kaggen igår kväll för att plöja igenom diverse skräckfilmer.

     Det handlade uteslutande om nya produktioner, och först ut var...ja, jag kommer inte ihåg vad skiten hette, för jag kollade bara med ett halvt öga. Inte för att jag var rädd, utan för att det samtidigt var Idol på tv, och det intresserade mig mer.

     Andra filmen hette Shrooms och handlade om ett gäng amerikanare, tre killar och tre tjejer, som åkte till Irland för att bege sig ut i skogen och plocka svamp. Men det var inga vanliga kantareller det skulle handla om. Nej, nej. Här skulle det plockas vad som i folkmun kallas för "magiska svampar" för att gänget sedan skulle få sig en skön "tripp".
     Jag ska inte berätta vad som hände - men jag kan i alla fall avslöja att de valde helt fel skog att "trippa" i. Filmen var sådär, men får ett plus för den sköna twisten på slutet.
     Tredje filmen däremot... Fan i helvete - den var snuskigt äcklig. Det var en spansk skräckfilm som hette Rec - och det är nog bland det läskigaste jag någonsin har sett. Jag är så glad att jag inte såg den själv, för det hade jag aldrig klarat av. Jag hade svimmat av skräck. Fy fan... Obehagligt äcklig - det var vad den var.
     När sedan en fjärde skräckis skulle avverkas - då kastade jag in handduken. Den hette The Midnight meat train - och det var mer än jag klarade av. 
     Det var nästan så att jag slängde på en tecknad Disney-rulle när jag kom hem, för att klara av att kunna blunda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0