Första dagen

Alrightythen. Vi tog en rejäl sovmorgon idag, efter att ha ha varit igång sedan kl.05.00 igår.
     Som sagt höll vi nästan på att missa tåget till Arlanda, vilket gav en puls på 310 slag. Men väl på tåget så blev man lugn - och efter lite poker och Fisherman så var man ännu lugnare.
     Som vanligt när vi är ute och reser så dyker Dale upp på något sätt. Så även denna gång, då det blev en fika i vänners goda lag. Dock tog vi det lite för lugnt. Vi trodde att v hade gott om tid på - men så var icke fallet, vilket gjorde att vi från taxfreee-kassan var tvungna att älga på till incheckningen på planet. Där var vi riktigt jävla illa ute.
     Well, well... Flygresan var jobbig, men kort - och det tog inte lång tid innan vi fick syn på vår första lusekofta på Bergens flygplats.
     Eftersom att jentorna vi bor hos inte skulle möta upp oss förrän klockan fem på eftermiddagen så hade vi, i princip, en hel dag att slå ihjäl på gatorna i Bergen. Mycket av den tiden spenderade vi på ett stort shopping-center där vi käkade, fikade och spelade 100 olika kortspel. Vampyren har 54 klunkar att ta ikväll, by the way...
     Bergen är vackert. Som ett stad insprängt mitt ibland...ja, bergen. Dock är hela staden som jävla byggarbetsplats. Det byggs överallt, och det spelar ingen roll vart man tittar så ser man gul-oranga människor som borrar eller hamrar eller gräver. Det är skumt. Eller som Mr.Tequila sa: "Bygg, bygg, bygg...överallt."
     ...och ja, mina barn. Norge är svindyrt! Gång på gång hittar vi saker som vi pekar på, och sedan tittar vi på varandra och skrattar lite lätt. Eller förskräckt.
    Hittills har vi även sett 10 tjejer som snuffar - och the search will go on. Jag vet inte vad jag tycker om det - men jag vet att det inte är nice att kyssa en tjej som snuffar under kyssen. Det är inte GAH!
    Annars har vi kommit på ett perfekt sätt att bestämma våra öden här i Norge. Så fort vi är oense om någonting eller om vi inte vet vad vi ska göra - då tar vi fram kortleken. Kortleken styr alla våra tuffa beslut.

Nu sitter vi här och börjar värma upp. Snart ska vi kolla på Halmstad-filmen som Hilke har gjort. Vi såg bara lite grand igår, typ jenternas bilresa till Sverige. Det sista vi fick se innan vi stängde av var en viss Vampyr som kom med vinglaset och sjöng "I am The Hoff (sha la la la la)". 
    Därefter blir det utgång i Bergen. Kan bli en riktigt jävla roligt kväll.

PS. Nyss hälsade vi på Kine. Men det var inte Lilla Kine eller Stora Kine. Det var Kine III.



Kommentarer
Postat av: Schefen

Du vet när det e dags att komma hem hoppas jag... Träningarna börjar snart.... Gäller er alla...

2008-11-15 @ 19:16:32
Postat av: J

Snälla nån, jag vet när det börjar lukta bränt. Eller som farsan sa: ''Det är ditt år i år.''

2008-11-15 @ 22:56:32
Postat av: Morgan

Hoppas ni visar ikväll hur Riddarna festar!!!

Själv sitter jag här i min ensamhet i mitt rum och kollar på Hulken...

2008-11-15 @ 23:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0