Tillbaka

Hemma igen efter en tvådagars-turné i Ume'. Tack för en underbar resa, boys!
     Det blev, som vanligt, en rolig tripp till KBK's andra hemstad - om än en dyr sådan. Många var de i laget som kliade sig på huvudet idag och undrade "vart fan deras pengar hade tagit vägen?".
      Skit samma. Gårdagskvällen blev en röjig jävel. Meningen var att alla i laget skulle gå till "Gamla Extreme", men den klassiska åldersgränsen, och en viss förfriskad Vampyr som vänligt påpekade för vakterna att (citat): "Ni är tattare allihopa!",  satte stopp för den planen. Nästa mål blev istället Rex - men även där var åldersgränsen ett hinder. I alla fall för en utav oss. Tack så mycket Larssa...
      Tillslut blev det så att vissa av oss, däribland jag själv, stannande kvar på Rex - medan några andra gick till O'learys. Mindre kul, men inte så mycket att göra åt saken.
      Kvällen tog slut ganska så snabbt för mig, då jag drabbades av den hemska "Nu är det inget roligt lägre-känslan" - så jag gick hem och nussade istället.
      Idag var det "dagen efter" för många. Åtminstone för Larssa som var riktigt på bettet igår. Vi andra skulle lätt ha pallat en kväll till - och faktum är det nästan höll på och bli just "en kväll till". En tät dimma över Umeå gjorde att flygplanen hade svårt att landa och lyfta, och det var in i det sista oklart om vi skulle kunna komma hem idag. Jag höll tummarna för en kväll till i Umeå - men till min besvikelse blev det inte så.
      Men, men... Det är i alla fall skönt att få sitta ifred på toaletten här i hemmets lugna vrå. Bakom lås och bom, menar jag!

Imorgon blir det en bild-kavalkad utan dess like från den gångna helgen - men här kommer i alla fall några utmärkelser efter våra tre dagar i Umeå.

Helgens gladaste 1: Blondie Bubble Boy
Helgens DJ: Hirvalainen
Helgens dåre: Larssa
Helgens spya: Vampyren
Helgens tröttaste: Millo
Helgens stekare: Steve
Helgens Axel Rose: Hellgren
Helgens Charlie-Boy: Charlie-Boy
Helgens fattigaste: Kaggen
Helgens gladaste 2: Hightower
Helgens generösaste: Bot-mannen
Helgens fontän: Lill-Per
Helgens dans: Hightower

Kommentarer
Postat av: S

Helgens gladaste 2 ?. Var vi ens på samma resa? Resans mest negativa person menar du väl?

2008-11-10 @ 10:13:34
Postat av: J

inte i fredags, på corona. då var det pure happiness...

2008-11-10 @ 10:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0