Helgen som var...

Ny dag - ny flytt. Nu är vi tillbaka i rum 418 - åttabädds-rummet, och den enda vi har träffat där är en gammal polack som gillar att dricka och träffa tjejer i Stockholms skärgård. Vi vet inte vad han heter, men vi kallar honom Krackow.
     Vi känner oss som riktiga backpackers när vi kånkar runt med våra jävla väskor hit och dit och upp och ner. Dock ska det bli fruktansvärt skönt att flytta in i lägenheten. Bara en vecka kvar nu. Vampyren är alldeles till sig av längtan.
     Gårdgaskvällen tillbringade vi i vårt andra hem - hemma hos Super-Hilke. Det var länge på tapeten med en utgång, men tillslut tog vi vårt förnuft tillfånga och bestämde oss för att spara slantarna. De börjar nämligen sina, då mitt förbannde Maestro-kort inte fungerar till fullo här i Norge. Imorgon kommer förhoppningsvis mitt VISA-kort på posten - och då blir det tamejfan annat liv i luckan. Det kan jag lova.
      Så istället för partaj blev det lite Fifa, lite - tada - pizza, och lite film. Inget Singstar den här gången. Super-Hilke har dödat all glädje med det spelet. Det spelar ingen roll vad vi gör - hon vinner varenda jävla gång! Vampyren försökte vråla sig igenom Keanes låt Somewhere only we know (lugn, jag har det på film) men det hjälpte föga. Jag försökte mig på I just wanna live med Good charlotte, men hade ingen chans mot jentan. Inte heller Mr.Tequilas version av Do Wah Diddy hjälpte. Även om det var roligt.
       Men roligast var ändå när Mr.Tequila - efter väldigt mycket pepp-talk ifrån Vampyren - förvandlades till Gaylord Blomberg. Han fick ett ryck, och plötsligt hade vi att göra med världens bästa stylist. Hans fingrar var magiska och med några svep trollade han fram fantastiska frisyrer på mig och en alldeles lyrisk Vampyr.
       Vampyren var alldeles till sig av upphetsning, och på något sätt smittade det av sig och Gaylord Blomberg trodde verkligen att han hade fått en gåva. Han gick in i rollen med pumpat självförtroende och funderade allvarligt på en karriär som stylist.
       Men när Vampyren tillslut skrotade sin frisyr så blev Gaylord Blomberg sur och allvarligt förolämpad, och det fick honom att komma ner på jorden för ett ögonblick. Som tur var så körde jag stenhårt på Gaylords frisyr, vilket han uppskattade.
       Jag ser väldigt mycket fram emot nästa möte med honom. Gaylord Blomberg.

Idag har vi mest dragit runt.
      Vi käkade indisk mat till lunch - och det var starkt men gott. Det finns massor av olika restauranger på våran gata, och vi har planer på att testa dem alla. Den indiska restaurangen fick en trea av mig, och en tvåa av Vampyren och Mr.Tequila. Tidigare i veckan käkade vi kinamat, och det fick en tvåa av mig och en trea av de andra pågarna. Härnäst blir det thaimat eller vietnamesiskt.
      Annars har det blivit mycket Burger King - men framförallt pizza! Oj vad pizza vi har ätit. Till min enorma lycka hittade jag vad som måste vara Norges bästa uppfinning i kyldiskarna. Big one Trippel cheese. BIG ONE TRIPPEL CHEESE.!!!! Cheese!!! Jag älskar ost och ville bara gråta av lycka då jag fann den. Det är cheddar, mozzarella och gorgonzola, sammansmält i ett och samma hav av ost.
     Jag funderar på att köpa hem några kartonger till Stiffa. Han skulle älska det.

PS. Det kommer ett bild-collage med Gaylord Blombergs trollande av min frisyr.






     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0