KBK-nytt

Vi har fått en ny tränare i KBK. Eller ny och ny - det rör sig om en gammal goding, kan man säga. För det är ingen mindre än mannen, myten, legenden Peder Bäckström som kommer att leda den rödsvarta truppen nästa säsong.
      Blir det Peder-effekten? Jag vet inte. Vad jag vet är att det i princip är ett helt nytt lag han tar sig an, jämfört med senast det begav sig. Jag själv har väl ingen direkt relation till honom - då jag på den tiden var en ännu mindre pöjk än vad jag är nu. Det blev ett inhopp och fyra matcher på bänken för min del under Peders mandatperiod - och det tyckte jag då var lattjo lajbans.
      Skulle det bli samma resultat av speltid den här gången så kommer det inte att var lika lattjo.

Den enda spelaren som i dagsläget har lämnat skutan är Hirvalainen, då han har gått till Köping FF. Tråkigt för oss men kul för honom att få chansen att testa på spel i division 2. Om han tar en plats visar sig, men om man ser till KFF's backlinje förra säsongen så borde Hirvalainens chanser vara rätt så goda.
       Att KFF även skulle vara på och rycka i Modellen kunde man ju räkna med ändtarmen. Men glädjande nog valde mördarmaskinen från Munktorp att stanna hos oss. Dels för att han har en flickvän och liten knodd där hemma som tar mycket tid - men jag tror också att han älskar oss andra alldeles för mycket för att lämna oss.
       Plus att KFF inte har någon bastu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0