Á la carte?

En positiv grej med att ha en farsa som är pensionär är att nu har jag plötsligt en personlig kock under lunchen.
    Det är bara att åka hem - så står maten där framför nosen. Bye, bye kyckling -och grekisk sallad från Konsum.
    Dock har jag strukit farsans specialitet som kock ifrån matlistan. Kokt potatis. Jag är övergödd på den skiten sedan barnsben - och tanken på att serveras denna råa chips-bulle vareviga lunch får mig att kräkas.

    Då får det bli stekt potatis - om han nu ska trilskas.

    Men till min förvåning så hade farsan ett äss i skjortärmen som jag inte var medveten om. Nämligen kokta makaroner. Där ser man. Även gamla hundar kan...
    Nu ser jag fram emot mycket kött, en hel del bacon, massor av korv, och ett och annat stekt ägg.

Dagens lunch: Stekt korv och ägg - och makaroner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0