Så var det...

Det pratades om "en dag på jobbet" efter våran match igår emot Hamre. Jag vet inte. Kanske det.
     Vi vann i alla fall med 6-2 - efter en stundtals välspelad första halvlek och en stundtals på tok för bekväm andra halvlek.
     I första lyckades vi många gånger få igång ett rull på bollen som gjorde att Hamre inte alls hängde med i svängarna. Detta resulterade också i tre mål, signerade Fille, Pakanen Sr och Råli.
     Meningen var, förstås, att vi skulle bibehålla rullet i andra - men med en 3-0-ledning i rygge, och en total dominans, så tenderade vi att bli alldeles för bekväma och nonchalanta i passningarna. Men återigen - stundtals. Visst, det är lätt att falla in i ett "mys-spel" när man leder och dessutom redan vunnit serien - men nu har vi ju kommit överens om att köra stenhårt fullt ut, och då tycker man att vi ska kunna klara av det. Men - 6-2 känns ändå fullt okå.
     3-0 blev 3-1, och 5-1 blev 5-2 (tror jag) innan 6-2 kunde fastställas. Även i andra var det Fille, Pakanen Sr och Råli som höll sig framme.
     För egen del? Tjae...första halvlek får jag vara jävligt nöjd med, jämfört med förra matchen. Var inblandad i ett par mål och lyckades styra bollen dit jag ville. I andra blev jag, som resten av laget, aningen för bekväm, och det blev några för långsamma och felaktiga beslut. Plus att jag hade en hormonstinn liten palt till fotbollsspelare på min kant. Det första han gjorde på matche var att ge mig en knytnäve i midjan - och sedan fortsatte det under hela matchen. Tillslut var jag tvungen att fråga: "Är du bög, eller fick du inte tillräckligt med kärlek från din mamma när du var liten eftersom att du ständigt söker intim kropsskontakt...?"
     Jag vet inte om han förstod, men han svarade i alla fall med att välriktad sula på min hälssena.
    
Bäst hos oss var i alla fall Lingen, med konkurrens av Pakanen Sr och Kaggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0