Vem är vem?

I och med måndagens boom på den här sidan så vore det kanske - äntligen - på sin plats att reda ut saker och ting. Eller åtminstone en sak.
    Nämligen - vem är vem?
    Det förekommer många namn på den här sidan, och i 99 fall av 100 så är namnen maskerade. Ett alias. Jag tyckte det var roligare, och mildare, mot personen i fråga att demaskera det hela en aning - men tiden är inne att släppa på vissa identiteter. Vissa är redan avslöjade - och vissa kommer att förbli hemliga.
    Så - på kundens begäran. Vem är vem?

Först ut...
Mr.Tequila, C-J & Gay

Bakom Mr.Tequila gömmer sig...tada...Calle Blomberg.
      Calle gick först av allt under namnet Gay här på sidan. Det var mest i brist på fantasi, men smeknamnet härstammar ifrån våran Bulgarien-resa förra året, då Calle fick den ocharmiga frågan: "Are you gay?" av en kvinnlig bartender på en nattklubb. Det var kul.
      C-J är inte så svårt att lista ut varifrån det kommer, om man känner Calle - eller Carl-Johan Blomberg som han egentligen heter.
       Mr.Tequila då? Ja, den historien hämtar vi ifrån midsommarafton 2007. Det vankades fest hos Stubben, och Riddarna var samlade hemma hos Stiffa för att värma upp lite. Då åkte en flaska tequila fram - varpå ett race påbörjades. Många var de olustiga minerna - inte minst ifrån Stiffa som parkerade en soptunna bredvid sig redan efter den andra shoten. Plågsamt hällde han i sig djävulsdrycken, innan han plötsligt fick nog och ställde sig vid diskhon utifall det värsta skulle inträffa.
      Det var då Calle utbrast den numera legendariska kommentaren: "Det är ju gott ju..."
      Kanske inte så roligt tycker ni - men om ni hade sett hur Calle såg ut ett par timmar senare så skulle ni förstå det magiskt komiska. Han var aprak - med Calles mått mätt. Det är inte ofta Calle blir riktigt risig - men denna kvällen var en sådan. Nog fan var det gott alltid...
      Nåväl - därifrån härstammar namnet Mr.Tequila. En Riddare.

Kommentarer
Postat av: S

Bild. Moterfucker

2008-09-16 @ 23:37:45
Postat av: jay - in your face

det fungerade inte att ladda upp bilden...MOTHERFUCKER!!!

2008-09-17 @ 10:26:06
Postat av: CJ

Hehe sant gällande Tequilan, det är faktiskt gott=) Fint på nå sätt, så exotiskt med limen och allt=)

2008-09-17 @ 17:26:00
Postat av: Emma

'Det är gott ju..' har man hört många gånger från Calle.

2008-09-17 @ 19:48:37
URL: http://m0e.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0