Good luck, Brown Bear!

Jag är lite orolig för min vän Kaggen.
    Idag är inte vilken dag som helst. Idag är en dag då han ska ta tåget till Stockholm alldeles själv - för att där träffa en liten tös i Danderyd som han lärde känna på en Ålands-kryssning för några veckor sedan. Japp, Danderyd.
    Redan där anar jag oråd. Danderyd är ett fint område att bo i - och faktum är att den lilla tösen är en fin flicka. Ekonomiskt sett, alltså. Den lilla tösens familj köper mycket kaviar kan man säga - och där blir det en liten kulturkrock.
    Min vän Kaggen är inte van vid att vistas i de fina salongerna, och utan att veta hur pass fina den lilla tösens familjs salonger är så blir jag ändå lite...ja, orolig. Det är inte det att jag tror att Kaggen kommer att göra bort sig totalt, så hopplöst ute och cyklar är han inte. Men jag tror ändå att det kan omedvetet uppstå obekväma situationer denna dag.
    Kaggen är bra, men ibland tänker han inte längre än näsan räcker. Jag har sagt det många gånger förr - "Du förstår inte att saker och ting du gör och säger får konsekvenser" - men då brukar jag bara få ett "Meh! Du är så jävla töntig..." tillbaka. Måhända att jag är ibland - men det kan också vara ett nödvändigt ont i vissa lägen.
     Ibland vet inte Kaggen hur pass högt han pratar och hur pass väl han hörs - och ibland tror Kaggen helt enkelt att han är ensam i världen. Jag är än idag övertygad om att Kaggen sumpade sitt svenska-betyg i gymnasiet på grund av dessa små ting.
     Jag hoppas och tror dock att detta inte får någon större betydelse ikväll - i de finare salongerna. Så jävla fint kan det egentligen inte vara - för då skulle man inte åka på en Ålands-kryssning. Men ändå - Danderyd, det inger en viss respekt.
     Tänk på följande Kaggen:

* Bli inte arg om maten inte räcker!
* Ta inte för mycket mat så att de andra blir utan!
* Försök inte att låtsas att du kan "deras värld". Lyssna bara och notera i ditt huvud!*
* Panik-skoja inte!
* Försök inte ens att vara rolig om du inte har något riktigt roligt att säga!
* Säg ingenting!

Utöver det - kom ihåg den här strategin: lokalisera, sikta, ladda, skjut.

Kommentarer
Postat av: Morgan

Tack för tipsen. Jag meddelar hur det gick senare...

2008-09-24 @ 12:54:58
Postat av: CJ

Går nog bra Ante, va bara dig själv så faller hon likt dagens höstlöv längs marken =)

2008-09-24 @ 18:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0