En besynnerlig utveckling

Okej, okej, okej. Oooookej. Vad fan är det som pågår?
      Varje medlem i Riddarna har ju en liten film om sig själv utlagd på Youtube. Skapad av moi. Som sig bör har ju alla filmerna olika antal visningar - vilket är logiskt, konstigt vore det ju annars. Efter att alla filmerna blivit publicerade så gick det ju, och det går ju fortfarande, att se vilka som lockar mest - och snart visade det sig att Vampyrens och Mr.Tequilas filmer var populärast.
       Mr.Tequila skaffade sig en liten ledning, medan Vampyren låg tätt bakom, och vi andra slogs i bottenstriden. Men nu har någonting hänt.

Så här ser det ut:
Studenten - 39 visningar
Bläckfisken - 59 visningar
Moi - 67 visningar
Vampyren - 98 visningar
Mr.Tequila - 112 visningar.

På första plats har vi Stiffa, vars film har ökat explosionsartat i popularitet. Den har idag 250 visningar - helt från ingenstans. Samtidigt har en annan film med Stiffa, där han står på torget i E-tuna och sjunger, hela 400 visningar.
        Hur fan?
        Jag kan se två anledningar, förutom det faktum att han är populär hos det kvinnliga könet. Dels har han det i särklass vanligaste namnet av oss Riddare - 98 % av Sveriges befolkning delar hans för- och efternamn - och dels finns det en viss aktuell babe i Idol-juryn som har exakt samma namn som Stiffa. Två goda anledningar.
        Eller är det så att Stiffa helt enkelt är så jävla mycket mer intressant än oss andra?

Döm själva.
       Jag bjuder på det här...

 

Kommentarer
Postat av: Morgan

Jag skulle tippa på det sista...

2008-09-18 @ 17:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0