Dagens blaska

Säga vad man vill om Jotte - men han är en underhållande jävel.
     Han har ett eget sätt att formulera sig, och han är i många avseenden en mycket speciell människa. Just nu stormar det friskt kring kring Södra-tränaren. Först ställde han sin plats till förfogande - och nu anklagar han styrelsen för att ha "kört över honom".
     Heja.
     Under de mest perfekta stenarna finns det alltid en stänk av lite hederlig bitterhet.
     På kvällens Södra-träning har Jotte 10 frågor som han vill ha svar på från spelarna i laget. Kan tänka mig att det blir lång och djupa samtal kring livet och dess innehåll ända fram till småtimmarna.

Annars gick det att läsa i dagens tidning att på torsdag så startar en ny artikelserie på sportsidorna, där Edman kommer att ställa sig frågan Hur svårt kan det va?
      Jag vet inte vad det kommer att handla om - men gissningsvis kommer han att testa på olika sporter, antagligen vintersporter, för att sedan där efter kolla...ja, hur det kan vara, liksom.
      Om så är fallet så är det inget grepp på något vis. Expressens sportjournalist Jens Brandberg hade en liknande serie för dryga två år sedan då han testade på olika sporter för att sedan betygsätta sin egen insats - och på nöjes-sidan gjorde Quetzala Blanco ( åh fy fan vad hon är vacker...) samma sak då hon testade på olika program-former som Idol, Parlamentet, Let's dance och Melodifesivalen, för att sedan sätta ett betyg på hur hon klarade de olika momenten.
       Hur som helst ska det bli mycket intressant att se vad pojken har att bjuda på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0