Jåbal

Det har varit en riktig fotbollsdag.
     Först tränade vi som spelade a-match i fredags - och sedan var jag med en halvlek i b-matchen mot Valskog. Vinst med 3-1.
     Eller jag spelade första halvlek, och sedan hoppade jag in som yttermittfältare sista 10 minuterna av matchen. På den korta stunden hann jag missa ett kanonläge och att bli utvisad.
     Alltså, efter att jag missat kanonläget så skrek jag i besvikelse "FY FAN!!!" till mig själv - och det får man inte göra i år. Det är nya regler gällande svordomar och negativa gester, vilket resulterar i varning. Spelet gick dock vidare och Valskog fick en kontring, så jag sprang som en arg galning hemåt och råkade dra Jimmy Källberg liiiite liiiite grand i tröjan. Då blåste domaren. "Här får du gult kort för svordomen, och här får du gult kort för tröjdragningen". Rött kort. Hej då.
     Störtlöjligt.
     Det är andra gången i år som jag får varning för att jag skrikit "FY FAN!!!" till mig själv - och det är garanterat inte den sista. Dummare regel får man leta efter. De kommer aldrig - ALDRIG - att kunna få bort dessa ögonblicksreaktioner då man uttalar sin frustratrion högt och tydligt. Aldrig. Det är bara fånigt och fantasilöst.
     Skit samma.

Avslutningsvis vill jag bara upplysa om att jag var inne på plan på samtliga våra mål framåt, och satt på bänken under vårat baklängesmål.