Tv-themes

Det här...oj oj oj, det här - det är så mycket minnen så jag klarar nästan inte av det.
     Kommer någon ihåg tv-serien Tropical Heat som gick på TV4 på 90-talet? Nej, jag trodde väl inte det. Men jag kommer ihåg det, och det beror på att Tropical Heat var bland det bästa jag visste.
     Den avslappnade och brudtokiga strandsnuten Ian Tracey, med de coola Hawaii-skjortorna, var en av anledningen till att jag älskade att leka polis som liten. Jag skaffade mig liknande skjortor och en exakt likadan pistol som Tracey, och sedan sprang jag runt som honom och rullade längs marken medan jag pangade ner alla skurkar.
      Men det var ingen garanti att få titta på Tropical Heat. Serien gick nämligen ganska sent på kvällarna, och det vara bara de gånger man hade tur och fick stanna uppe lite längre som jag kunde titta på serien. Men de stunderna var alltid lika fulla av lycka och välbehag.
      Tropical Heat var, tillsammans med Hunter, den serien som formade mig som polislekande barn. Fan så bra det var!
      ...och vilket intro sedan! Vilket intro! Bland de bästa någonsin! Den där lilla Hawaii-truddelutten, trots att jag inte sett serien på säkert 15 år så sitter den fortfarande kvar i bakhuvudet. Att den sedan är två minuter lång - ja det gör ju bara saken än mer ljuvlig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0