Åh, så fruktansvärt underbart hysteriskt roligt

I dagens Expressen gick det att läsa någonting högst besynnerligt.
     Det handlar om en kille och en tjej. Killen blev sugen på snus och åkte iväg till kiosken - och när han en kvart senare kom hem igen så stod flickvännen där med en bebis i famnen. Varför? Hon hade just fött ett barn.
     Men vet ni vad det roliga är? Varken killen eller hans flickvän visste om att hon var gravid.
     Här har de - eller främst hon då - gått runt i nio månader och inte haft aning om att en bebis växte i magen. Det hade varken synts eller känts på tjejen.
     Så kommer då den här dagen. Flickvännen klagar på att hon har lite magvärk - jo jag tackar - medan pojkvännen åker iväg och köper snus.
     Jag kan se det framför mig - hur hon plötsligt känner att det börjar "öppna upp sig där nere". Rätt vad det är börjar ett huvud sakta titta fram - och jag föreställer mig hur hon sitter där och tänker "Vad i helvete är det som pågår?". Tänk er själva att inte ha en aning om att man är gravid - och så plötsligt kommer en människa ut ur ens underliv. Då kan man ju inte annat än att tänka: "Vad i helvete???"

Det skulle kunna bli en rolig sketch.

Kommentarer
Postat av: Påven

Helt galet roligt!



men fan seriöst, vare en tennsoldat som ploppa ur eller? jag menar, lite magput måste ju ungen bygga ut innan den kläcks..

2009-04-22 @ 22:20:29
Postat av: J

ja, eller hur?? hon kanske tyckte att det var no big deal att hon gått upp några kilo...



men den synen - när ungen får för sig att det är dags att "ta en nypa luft" - den synen skulle jag betala mycket för att få se...

2009-04-22 @ 23:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0