En halv seger

Idag var det derby mot KFF - och vi gick ur den kampen med hedern i behåll. 2-2 slutade matchen, och det får anses vara ganska rättvist. Visst hade Köping flest målchanser, men jag tycker faktiskt att 2-2 speglar matchen ganska bra.
     Vi tog ledningen efter dryga halvtimmen genom Bot-mannen som avslutade distinkt bakom Frank i målet. Vi gjorde för övrigt en bra första halvlek, och förutom några slarviga minuter på slutet så kontrollerade vi KFF fint.
     Men så var det "den andra halvleken", där vi tidigare lyckats falla ihop totalt. Nu blev det ingen tokkollaps - men KFF kunde ändå göra både 1-1 och 2-1 tack vare att vi gick ner oss jömfört med den första halvleken. Dock tog vi oss i kragen och krigade på - och med ungefär 15-10 minuter kvar av matchen så kunde Kosar rulla in kvitteringen.
     2-2 mot division 2-laget Köping tycker jag är ett bra kvitto. Vi stod upp bra och kunde med lite tur ha vunnit - även om vi samtidigt med lite otur kunde ha förlorat...
     George och Bot-mannen bildade mittlås på mittfältet, och det gjorde de bra. Första matchen för Bot-mannen på länge, men målsinnet satt där det skulle. Lingen och Djurgårdar'n jobbade på fint där framme, och backlinjen med Malle i målet agerade stabilt där bak.
      Själv spelade jag inte en sekund. Alla fick speltid förutom jag. Ja, och Kaggen då. Men va fan - det är svårt att bli besviken när vi kryssar mot Köping och när vårt försvaret gör en sådan pass bra match som de gjorde.
      Man kan säga så här: jag är överlycklig att vi inte förlorade, men jag är pissbesviken över att jag inte fick spela.

Annars förlorade Arboga Södra mot Juventus med 5-2.
     Där ser man...

Nu ska jag hem till Påven och tänka på något helt annat än min bänkinsats idag.
     Det var ett bra tag sedan sist, men ikväll träder jag åter in i dimman. Se upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0