Lyckat, tillslut

Igår såg jag reprisen av fredagens Grillad - och det var faktiskt riktigt roligt. Jag måste säga det att detta utskällda och utskrattade och utdömda program bara har blivit bättre och bättre ju länge serien har gått. De två senaste avsnitten med Robert Aschberg och, i fredags, Glenn Hysén har till och med varit jävligt roliga.
     De är två goa gubbar som tål att få lite skit, och då blir det så mycket lättare att ta ut svängarna för komikerna. Fan, Hysén han satt ju och grät av skratt. Skönt med människor med lite självinsikt och som kan skratta åt sig själv.
     Bäst i Hysén-avsnittet var Måns Möller och Peter Wahlbeck. Måns Möller är allt ett riktigt busfrö. En riktig Anderssonskans Kalle. Han ser så snäll och väluppfostrad ut - men han besitter på en sylvass tunga, och den kombinationen blir väldigt lyckad. Roligast var när han hade ett utlägg om att FCZ-Tore fått "punktering" på sin flickvän, och att han gett talesättet "trasigt förhållande" en helt ny dimension, och att han istället för att gå till en relationsrådgivare går till en cykelreparatör. HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Det var så roligt att Måns Möller inte ens kunde hålla sig för skratt själv.
      Jag tror det här var det sista Grillad, eftersom att avsnitten med Peter Harrysson och Alex Schulman strukits på grund av att de blev för råa. Det är synd, för det känns som att de har blivit varma i kläderna nu. Jag tycker helt klart att Grillad var ett mer än okej humorprogram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0