Bilder från det roliga

Ja, vi började alltså med lite poker igår. Två bord, och sedan ett finalbord med de sex sista spelarna som var kvar i tävligen.
    Ser ni förresten att Jason Mraz var med och lirade? Längst bak i bilden.




Kaggen ville väldigt gärna vinna hela skiten - men det gick tungt för honom. Han blev för aggressiv. Sedan är det inte lätt att försöka lura spelare som inte kan spela poker. I det här fallet Rostis, som gick med och med och med hela tiden. Det blev Kaggens fall.




Men för mig gick det bättre. Jag var chipleader vid mitt bord, och även ett tag på finalbordet. Men så gick jag "all in" på par i sexor - och förlorade mot Tjecken, som sedan vann hela skiten, på par i nior. Illa.




Sedan gick vi hem till Rostis, och där var det fullt hus.




Larssa och Blondie Bubble Boy skötte musiken, och de dunkade bland annat gamla klassiker från Mr.Music hits, Absolute dance och Smurfhits.




Tjecken och Stubben fann varandra i vimlet. Kanske satt de och diskuterade hår? Kolla in Tjeckens matta på huvudet. Ett riktigt skrytbygge som jag diggar stenhårt. Så där ska jag också se ut en dag.




Juha ville till Klaras i Örebro. Det ville ingen annan. Jo, Stora Berg, fast han åkte ändå till Harrys.




Ödlan var där. Han var riktigt fjompig med bilderna och krävde att få godkänna bilderna innan publicering. Därför fick jag ta om en bild på honom, eftersom att han "såg för full ut på bilden" - och det vill man ju inte göra...




Men det hade den här mannen inga problem med. Kaggen var nog gladaste personen hemma hos Rostis. Han blev så där fnissig och mosig som bara Kaggen kan bli, och den ena hickan avlöste den andra. Men senare på kvällen så vände det som vanligt, som det alltid gör med Kaggen, och då var han mer "kontrollerat" mosig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0