På mediafronten intet nytt

Nu börjar jag bli riktigt trött på Bärsingen...
    Visst, okej, jag fattar - när KFF tog klivet upp i division 2 så gick det säkert i brallan på en och annan kotte i Köping, och när nu premiären närmar sig så ska man jävlar i helvete se till att hela världen förstår vilken stor grej det är. Spaltmeter efter spaltmeter ska skrivas. Jag förstår det - även fast det inte var lika stor uppståndelse när KBK skulle spela i tvåan för tre år sedan.
     Men måste de då skriva så jävla mycket dynga???
     Om man nu ska skriva en hel bok om KFF inför premiären, kan man då inte skriva någonting vettigt? Eller i alla fall någonting som gör det värt att offra de minuterna av sitt liv som det tar att läsa?
     Jag vill inte läsa om hur dåligt med pengar klubben har, eller att de aldrig någonsin skulle klara av att ta klivet upp i division 1 ekonomiskt sett! Jag vill inte ha en stor bild på klubbens ordförande där man kan räkna varenda näshår karln har i snoken! Jag vill inte läsa om hur mycket vatten spelarna dricker på en säsong! Jag vill inte läsa om hur tejp de förbrukar under ett år! Jag vill inte läsa om hur mycket tvättmedel det går åt att tvätta spelarnas kläder! Jag vill inte läsa om hur bittra spelarna är för att de bara får 300 kr i segerpremier!
      Det jag vill läsa om är; tankar inför säsongen, intervjuer med nya spelare, intervjuer med trotjänare, intervjuer med lagets "stjärnor", vad lagen i och runtom KAK tror om KFF's chanser i tvåan, och lite mer djupgående analyser om de olika lagdelarna i KFF. För att nämna några saker.
      Just nu är det bara en massa blaj. En jävla massa dynga!
      Har man nu tagit beslutet att måla upp KFF's division 2-säsong som det bästa som hänt KAK-sporten så kan man väl åtminstone göra det ordentligt.

Kommentarer
Postat av: Morgan

Du VILL inte läsa det, men gör det i alla fall...

2009-04-14 @ 14:13:10
Postat av: J

åh, din dumma jävel...jag kan ju inte vad som står förräns jag har läst det?!?!

2009-04-14 @ 14:50:20
Postat av: Rocco

Typiskt bärsingen. Så har det avrit i alla år,alltid skrivit mer om KFF trots att de lirat i lägre divisioner. Ingen djupgående repotage där inte....

2009-04-15 @ 20:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0