Katastrof - fast ändå inte helt och hållet

Seriepremiären i lördags var inte bara en besvikelse spelmässigt och poängmässigt sett. Det var även en besvikelse på så sätt att en av våra viktigaste spelare tvingades kasta in handduken för den här säsongen.
      Efter slutsignalen, i omklädningsrummet, så meddelade Bot-mannen att det inte blir något mer spel i år för hans del. Knäet håller inte, och efter sommaren väntar en ny operation. Skulle han fortsätta att spela så kan "något skit i knäet" gå av - och jag vet inte säkert, men jag antar att det kan medföra att han får men för livet.
      Så därför kliver han nu av - och de tunga huvudena sänktes ytterligare några steg bland oss spelare i omklädningsrummet.
      Men! Trots detta dystra besked så blir vi inte av med Bot-mannen så lätt. Som tur är. Han kommer fortsätta att vara med runtomkring på träningarna - kanske i form av någon ledarroll, vad vet jag - och det känns väldigt tryggt och roligt. För det är ju så att Bot-mannen besitter på mycket kunskap, både när det gäller det spelmässiga och hur det fungerar inom ett lag. Sedan är han ju en humörhöjare och en kille som gillar att leva rövare i omklädningsrummet - och sådana behövs alltid i ett lag.
      Sedan är jag glad att jag inte mister min bastukamrat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0