En hemsk och sann historia

Det ska sägas direkt - den här berättelsen är helt och hållet sann. Ingenting är påhittat.
     För några dagar sedan låg jag och slumrade lite. Jag var så där mittemellan sovandes och vaken. Plötsligt började jag drömma, vilket jag var fullt medveten om. Jag har skrivit om detta förut, när man har så kallade Lucida drömmar då man är medveten och kan kontrollera drömmen. Detta var ett sådant tillfälle.
     Jag befann mig på en fest, och jag tror att det var uppe i Sälen eller något liknande för det låg snowboards och skidkläder i hallen. På den här festen var det blandat med grabbar och tjejer - och jag kände ingen. Plötsligt kände jag hur jävla full jag var. Jag kunde knappt stå upp, och tog jag ett steg framåt så ramlade jag framlänges. Det var väldigt pinsamt. Men det skulle bli värre.
      Grabbarna på den här festen var av typen "macho". Det var stora, vältränade, rakade as som snusade lössnus och drack fulöl. De här killarna hade väldigt roligt åt mig när de upptäckte hur pass full jag var. De gjorde sånt som pojkar gör - de började puckla på mig. Eller puckla på är kanske fel uttryckt - men om ni har läst boken Ondskan så kanske ni förstår vad jag menar. De var pure evil.
       Då kan man tycka att eftersom jag visste att jag drömde så borde jag ha "lämnat drömmen" illa kvickt - men så fungerar inte Lucida drömmar. Man kan inte vakna på beställning, utan det sker när man minst anar det.
       Hur som haver, de här grabbarna utförde diverse jävelskap mot mig - och ingen av tjejerna på festen gjorde någonting. Vilken jävla skitstil.
       Jaja, efter ett tag upphörde grabbarnas terror mot mig, och jag fick andas en stund. Döm av min förvåning då jag plötsligt fick syn på Fröken Johansson! Det visade sig att det var hennes fest - och kärringen hade inte gjort ett skit för att hjälpa mig mot grabbarnas våld.
        I samma ögonblick hörde jag Mor från köket som ropade att det var mat, och detta var alltså inte i drömmen utan på riktigt, och eftersom att jag då kände hur jag höll på att vakna så ställde jag mig på en stol på festen och skrek "HÖRRNI ERA RÅSOPOR! NI KAN FARA ÅT HELVETE, FÖR NU DRAR JAG!!!". Då reste sig grabbarna upp och en av dem började gå emot mig - men precis innan han fick tag på mig så vaknade jag ur drömmen med ett ryck.
        Jag log lite lätt och kunde se framför mig hur grabbarna stod där och skrek på mig på festen inifrån min dröm. Men sedan stelnade jag till. Jag tänkte "Shit! Tänk om jag hamnar på den där festen igen nästa gång jag drömmar". Grabbarna står där och väntar på mig med vässade knogar och armbågar. Då blir det inte roligt för mig.
         Nu vågar jag inte slumra till längre.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hahaha. Du vet att det aldrig skulle hända i verkliga livet!=)

2009-08-05 @ 18:47:15
URL: http://viktoriaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0