Jag är ett geni

Ibland när man ska pissa så kan det vara lite svårt att..."komma igång". Det måste alla ha varit med om. Hur nödig man än är och hur mycket man än är redo så kommer det inget. Det är väldigt frustrerande, speciellt för mig som tycker att det är ganska tråkigt att pissa. Jag har oftast väldigt bråttom.
    Förr hade jag en ritual där jag klappade lite under magen för att väcka igång maskineriet. Jag klappade helt enkelt lite på snopphuvudet, om man vill uttrycka det så. Det var en bra metod och den röjde jag stora framgångar med - även om det ibland blev lite konstig stämning när jag gjorde det på pissoarer på offentliga toaletter.
    Den metoden fungerar dock inte för mig längre. Det är precis som att Big Daddy där nere har kommit på hela grejen, och nu tänker han "Å nej, så lätt ska det inte gå för dig. Du ska fan lära dig att det är jag som bestämmer här nere".
    Men som tur är så har jag kommit på ett nytt trick. Ett väldigt enkelt, men otroligt effektivt sådant. Det hela började med att varje gång jag skulle pissa så sträckte jag upp högerhanden i luften och knöt näven. Som en rocksångare eller som en Black power-gest. Det var ingenting jag tänkte på, det var väl bara för att ha någonting att göra medan jag pissade.
    Men efter ett tag upptäckte jag att detta var någonting som påverkade Big Daddy där nere. Varje gång det tog lite tid att "komma igång" så sträckte jag upp näven i luften - och varje gång så började det rinna som en fontän. Så numera varje gång jag ska pissa så står jag där med högerarmen upp i luften, och det finns ingenting som Big Daddy kan göra åt det.
    Undrar bara hur det ska bli när jag måste använda en pissoar på någon offentlig toalett. Det kan bli många tveksamma blickar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0