Kap. "På flykt" 1/3

"Ta mig långt härifrån. För du och jag bor kvar i någon annans stad. Gröna ängar då, nu är allt betong och himmel grå. Och de här gatorna är inte längre mina. Kidsen här talar inte vårat språk och de är inte som oss. De är förlorade och jag vill inte veta hur det slutar. För jag är färdig och sugen på dans. Någon annanstans.

     Kom och ta mig bort, om bara för en stund. Vi kanske hittar någonting nytt. Eller ingenting alls, men då har vi i alla fall försökt. Så kom ta mig bort, om bara för en stund.


Jag gillar dig. Du tar ingen skit och ger det bästa ifrån dig. Jag vill älska dig, men jag har inte råd att förlora mig. För jag är fattig redan som det är, och nästa gång jag ger någon allt så är det det sista jag har. Nästa gång är på liv och död. Och jag har inte ens levt än.

     Kom ta mig hem, för jag är vilse nu. Vi kanske hittar någonting nytt. Eller så blir det början på det sista kapitlet. Men kom ta mig bort, jag hittar alltid hem.


Nu är jag där, där du inte är. Och jag har aldrig varit mera fel. Jag lovar dig det finns en plats där vi två skulle vara helt rätt.

     Nu sjunger gatan på sista refrängen. Jag gör mig redo för att landa i sängen. Och när jag vaknar så hoppas jag att du är där.

     Någon annanstans."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0