Klart till drabbning

Skönt att gå till träningen idag med en seger i ryggen. Det kändes bra. Men nu har vi njutit färdigt - nu är det allvar igen. Eller på onsdag, rättare sagt. Då kommer Arboga Södra till Runevallen, och det kommer att krävas en lika bra insats då ifrån oss om vi ska ha chans till seger.
     Det är två lag i behov av poäng som möts, så det kommer säkert att bli mycket kamp och mycket smällar. Om man ändå fick springa in på planen på onsdag vid matchstart. Men en inte alltför vågad gissning är att det blir samma startelva på onsdag som i lördags, med undantaget att Tord går in istället för Bulgaren som är avstängd, och det är självklart att det ska var så. De har spelat bra i tre matcher nu mot tre topplag, så det finns ingenting att invända emot. Men lika sugen på att spela kan man väl få vara för det?
      Kul också att Roastmaster är tillbaka i truppen igen. Säsongsdebut, om jag inte är ute och cyklar? Ett inhopp och ett vänsterskott upp i krysset skulle inte vara jättetråkigt. Pigg träning idag, så varför inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0