OOOOOLEEEEE, OOOLEEE, OOOLEEE, OOLEE!!!!!!!!!!!

Fyy faaan vilken pärs!!! Bland det jobbigaste jag varit med om.
    Vi låg under med 1-0 mot Rynninge efter 58 sekunder. Sedan gick vi upp till 4-1. "Biffen är klar", tänkte man. Sedan blev det 4-2. "Ojdå. Äh, skit samma", tänkte man. Sedan blev det 4-3 - och då tänkte man "HELVETES JÄVLA SKIT!!!".
     Jag var helt säker på att Rynninge skulle kvittera, det skulle liksom vara vår säsong i ett nötskal, och domarjäveln vägrade att blåsa av matchen. Det var tillägg på tillägg på tilläggstiden. Vad händer då? Jo, Lingen gör 5-3. DÅ var biffen klar.
      Tre obeskrivligt sköna poäng mot tabelltrean och grymt starka Rynninge - och nu är det bara en poäng upp till Södra, som vi möter på onsdag, och tre poäng upp till strecket. Nu mår jag bra.
      Blev ingen speltid för mig idag, men jag var lika svettig och trött som de andra efter slutsignalen. Usch vad jobbigt det var att sitta på sidan en sådan här match. Definitivt inte bra för hälsan, och inte halsen heller för den delen.
      Nu är kvällen toköppen. Det blir E-tuna, Arboga eller ingenting alls. Det enda jag vet är att jag har ohälsosamt mycket energi i kroppen just nu som jag inte vet vart jag ska göra av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0