Friday night

Jaha, jaha - så har ännu en Kristallen-gala passerat förbi. Som vanligt tog SVT storslam med priser i de tyngsta klasserna, som till exempel Årets program (På spåret) och Årets manliga programledare (Fredrik Skavlan), men även i statusklasser som Årets underhållningsprogram (Skavlan) och Årets humorprogram (Mia & Klara).
     Att Robert Aschberg fick Hederskristallen var väl riktigt, och väldigt fint, men frågan är om man inte kunde ha väntat några år? Jag menar, han har väl några år i rutan kvar? Fast det var roligt att se Aschberg, för frågan är om det inte var första gången som han var riktigt nervös i TV.
     Men Filip & Fredrik kammade noll, trots att de var nominerade i fyra klasser. Fast jag vet inte...Boston tea party och Vem kan slå Filip & Fredrik? Nej, det kändes aldrig som några vinnare. Men priset för Bästa manliga programledare skulle de ha haft, och det ska de ha varenda år.

Kvällen i övrigt då? Tjae, inte så mycket. Blev lite orolig för Far ett tag. Plötsligt sprang han in i sovrummet och rotade fram ett par säckiga jeans som var fulla med hål, och därefter drog han på sig en t-shirt med texten "PROGG=GROGG" och gjorde sig redo att gå ut. Jag frågade vart han skulle, och han mumlade "50-talet". Sedan försvann han ut i kvällen.
     Jag förstod först ingenting, men sedan kom jag på; Rock-Ragge var ju i byn och spelade nere på öltältet vid Ekudden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0