True love

Nu har jag lyssnat färdigt på Alex Schulmans program när han sommarpratade den 1 augusti. Det handlade om kvinnorna i hans liv, det vill säga hans mamma, hans blivande fru Amanda Widell och hans nyfödda dotter Charlie.
     Det var en mycket bra program rakt igenom, men stunden som stack ut ifrån mängden var när han pratade om hur han och Amanda blev "tillsammans". Det var så otroligt vackert och fint, nästan filmiskt på något sätt.
      Så här var det; Alex och Amanda jobbade på samma mediehus, fast på olika produktionsbolag, och det hände emellanåt att de träffades vid kaffeautomaten där de utbytte några artighetsfraser med varandra. Alex fann Amanda väldigt attraktiv och vågade därför nästan inte titta på henne, vilket gjorde samtalen lite pinsamma och korta. Men en dag kom Amanda fram och frågade om inte Alex kunde komma på henns kick off som hon skulle ha och läsa ett stycke ur hans kommande debutroman. Alex ville egentligen inte läsa upp matrialet för någon, men han kunde inte motstå Amanda så han sa ändå "Ja". Väl på festen blev uppläsningen en succé, och fastän inte Alex förstod det så fattade Amanda tyckte för honom - varpå det därefter blev en dejt.
       Trots nervositet så gick dejten bra, och middagen blev till en krogrunda eftersom att ingen av dem ville att kvällen skulle ta slut. För att slippa media och sånt så valde de att gå till Undici, och där blev det några glas vin. På dansgolvet spelades schlager på schlager, vilket de borde gjorde sig lustiga över eftersom att de båda avskydde det - men plötsligt så spelades det en lugn låt. Det var Jeff Buckleys Hallelujah, och de kom skrattandes överens om att dansa en "tryckare". 
       De stod tillsammans på golvet, Amanda med ryggen mot Alex som höll om henne, precis som om de bevittnade en konsert eller ett uppträdande - och plötsligt vände sig Amanda om och kysste Alex. Där stod de. Länge. Och nu kommer det bästa; därefter tittade de på varandra och Amanda sa: "Nu är det du och jag". Alex tittade på henne, log och sa: "Nu är det du och jag".
       Om inte det är vackert så vet inte jag vad som är vackert.
       Två dagar senare flyttade Amanda in hos Alex, och några veckor senare blev hon gravid med deras dotter som de fick nu i somras. Nu är de förlovade och nästa år väntar bröllop.
        Så kan det gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0