Digital nostalgi

Jag har gått igenom gamla bilder och filmer som jag hade låg i min förra mobil -320 stycken filer för att vara exakt - och det visade sig vara en riktig guldgruva.
     Jag hade mycket gammalt smått och gott som man glömt bort under resans lopp, och det var väldigt roligt att uppleva igen.
     Till exempel hittade jag en film från en lagfest vi hade i gamla klubbhuset - måste ha varit 2-3 år sedan - där Rostis svepte ett stort glas med sprit medan vi andra vrålade "KAAAN ROSTIS, KAN ROSTIS, KAN ROSTIS DRICKA SPRIT!!!!", och det kunde han, varpå vi vrålade "ROSTIS KOMMER DÄCKA!!! ROSTIS KOMMER DÄCKA!!!". Mycket riktigt hade jag också en film från ett senare tillfälle under kvällen, när vi satt på Kebabhouse i E-tuna, och där var Rostis minst sagt lite mosig.
      Sedan hittade jag en fruktansvärd bild på Kaggen där han satt spritt språngade naken i soffan hemma hos Påven - medan vi andra var fullt påklädda. Jag vet inte varför, men sådana typer av förfester hade vi på den gamla goda tiden.
      Annars hittade jag en film på Basse Lewander precis efter att han spytt bakom någon soffa inne på Hotell Scheele, och jag hittade en film från en av våra Umeå-resor på en dansade Soran Safari, iklädd röd skinnjacka, svart skjorta och vit slips. Därefter hittade jag en film från samma kväll där Greken var kanoners, varpå Soran satte honom på en stol med kommentaren "Nu sitter du kvar där hela kvällen!".
      En annan godbit från den Umeå-resan är när Ruutu brottar ner Kaggen inne på vårat hotellrum, och i tumultet river sönder Kaggens kalsonger till trasor.
      Men roligast av allt är en annan film på Ruutu från samma Umeå-resa där han, något förfriskad, försöker ha en konversation med Mr.Tequila. Ruutu ville uppmärksamma Mr.Tequila om att han faktiskt känner en av medlemmarna i Mr.Tequilas favoritband Kent - och det lät så här:

Ruutu: Harry och jag...HICK...Harry och jag, vi e kompisar.....HICK...Jo det är vi...Du, jag och Harry vi känner varann.
Mr.Tequila: Känner du Jocke?
Ruutu: HICK...
Mr.Tequila: Alltså inte han i Kent...
Ruutu: Du...jag och Harry...HICK...vi fikar ihop.

Sedan kastade sig Ruutu ner på golvet i hotellkorridoren och break-dansade.

För övrigt är det en sekvens som filmats många, många, många gånger - och det är när vi Riddare rumlar runt på Eskilstunas gator. Satan i gatan vad vi körde på då! Det fanns inget mellanläge, vi körde verkligen fullt ut. Nu när jag tittar tillbaka så kan jag inte förstå hur vi ens kom in på krogarna i det tillståndet som vi ständigt befann oss i. Det var precis som att varje kväll var på liv och död.
     Det var verkligen en underbar tid, och på något sätt känns det som att den aldrig kommer tillbaka. Alltså, jag har fortfarande roligt när jag "går ut" - men det är en annan form av utgång nu. Det är mer kontrollerat, så att säga. Det går inte att jämföra med hur det var då, när vi Riddare härjade som värst. Då var vi verkligen bläckfiskar och vampyrer i tequila-rus. Nu är vi...lite äldre.
     Ja, det var verkligen en rolig tid.

Kommentarer
Postat av: Ruutu

Den där jävla Tequila, han fattar ju inget...

2009-08-18 @ 20:40:16
Postat av: Ruutu

Den där jävla Tequila, han fattar ju inget...

2009-08-18 @ 20:40:36
Postat av: Ruutu

Kaggens kalsonger var inte snygga...

2009-08-18 @ 20:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0