Jag vill tack alla

Woooooohooo!!! Vilken kväll. Vilken svettig kväll. Vilken rolig kväll.
    Först var jag på väg till Eskilstuna för en kväll med Kaggen och Påven. Egentligen ville jag till Arboga och Stadskällaren, men eftersom att ingen annan skulle dit fick det bli E-tuna. Trodde jag.
    Men ett SMS senare så satt jag i trädgården hemma hos Jossan och grillade och pimplade. Sedan åkte jag, Tord, Bot-mannen, Juha, Rostis och Brassarna in till Stadskällaren. Japp - Gustavo, Paulo och Marcelo var med och dansade samba. Det var lite roligt. Sedan dök även Fröken Johansson upp och körde klackarna i taket.
    Inne på Stadskällaren var det tokmycket folk, som det alltid är under Medeltidsdagarna, och värmefaktorn var hög. Otroligt hög. Konstig nog brukar det alltid vara som roligast när det är varmast och svettigast.
    Dansgolvet på nedervåningen var smockat med folk, och ett tag var det helt crazy. Det kändes som att det kom en svallvåg med människor och man for hit och dit. Det var som en rockkonsert och det gällde att stå på benen annars kunde det ha blivit väldigt tråkigt.
     Träffade lite gammalt folk som man inte sett på länge, bland annat Albert, min gamla klasskamrat från gymnasiet, som fortfarande tjatade om ett viss telefonsamtal han fick av mig när vi var i Halmstad. Sedan träffade jag en förfriskad Greken som sa att han skulle döda mig på onsdag när vi möter Södra. Det var otrevligt sagt. Och Hammarlund sa också att jag var en "idiot" på fotbollsplanen. Det är mycket hat i Södra, känner jag.
      Jaja, en rolig kväll var det i alla fall. Jag fick som jag ville till slut. En utgång i Arboga. Nu behöver jag inte åka dit på ett år igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0