Dagen

Lusse lelle, på er. Idag har vi haft luciafirande på dagis, och det...gick väl bra. Småttingarna såg väl ganska så skräckslagna ut inför den stora massan av föräldrar som samlats, men de stora barnen sjöng glatt.
     Fast det känns alltid konstigt att fira lucia ute i det gröna.
     En rolig grej var att jag träffade en gammal klasskompis, Marie Dahlqvist, som jag inte sett på en jävla massa år. "Det var väl typ när vi slutade nian...", som hon uttryckte det. Sånt är alltid lika roligt, och Marie har jag alltid tyckt om.

Idol, då? Ja, det är ju tveklöst den bästa vinnarlåten sedan Idol startade. Det märks att låtskrivarna sneglat (eller råglott, rättare sagt) mot USA och vad som funkat där på sistone. Slagverken och stråkarna är identiska med dem som kan höras i Beyonce's Halo, Alicia Keys No one, One republic's Apologize och Leona Lewis Bleeding love - och jag gillar det. Tydliga och marschliknande trummor och en skön 80-talsdoftande synth-slinga - då går det nästan inte att misslyckas.
     Att Erik skulle vinna var dock lika självklart som köttbullar på julafton. Allt annat hade varit jättefel. Det var klassskillnad och aldrig spännande, och det slutade nog ganska väl för båda finalisterna. Att komma två har ju visat sig vara nästan bättre än att komma etta.

Ja... Men imorgon blir det julhandel - och sedan en utgång på det. Det låter bra.

Kommentarer
Postat av: Emma

Fest hos Jenny. Kom dit vettja.

2009-12-11 @ 23:53:41
URL: http://definnsingaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0